Äkta lyx är en gammal soffa

 

Jag älskar att titta på gamla avsnitt av lyxfällan. Är så sjukt att titta på avsnitt som sändes för typ 10 år sedan och se när folk har köpt någon värdelös GPS för 10 000 kronor. Elektronikprylar verkar ju inte ha något värde alls. Ni vet alla de där ”lyxprylarna” som ramlar ned och går sönder i introt till Lyxfällan? Det är nog dags att uppdatera introt. Åh nej! Inte min supermoderna trådlösa spelkontroll med analoga spakar! Den kostar ju minst 200 kronor! Aj! Mina hörlurar! Det finns faktiskt bara två människor i hela Sverige som har råd med hörlurar! Neeeej! Nu flyger mina ogiltiga sedlar iväg! Jag som hade tänkt att växla in dem mot riktiga sedlar! För att inte tala om min nybörjargitarr från Hobbex! Ååååååååååååååååååångest! Det där introt har stört mig hur länge som helst. Undrar om de kommer att byta intro eller göra om samma i en mer aktuell version. Tänk er samma intro fast med IKEA-prylar från 1970. En lyxig grön soffa som sprängs. Hur ska vi någonsin kunna reparera vår ekonomi? Får nog sälja den gröna soffan och den gamla spelkontrollen.