Elena Belle – Natacha´s nya namn

Många gånger har det skrivits om att det inte behöver skrivas om Natacha eller Elena hela tiden på denna blogg. Hur som helst så handlar ju bloggen om dessa två personer, så det är väl inte mera än rätt att största delen även skrivs om dem. Nu är ju detta inte alls två personer, utan en person. Det är ju så att Natacha har bytt namn till Elena Belle. Ja du vet, den där tjejen som är med i Hollywoodfruar. Det som förvånar mig mycket är att alla som vill bli populära alltid måste gå till doktorn och låta denne, oftast man, skära i dem och fylla kropparna med artificiella substanser. Ja, jag talar om brösten. Måste de vara så stora och onaturliga för att lyckas bli populär?

Hur går det till att bli populär

För alla som ser på TV eller läser tidningar om kända personer, speciellt kända kvinnor, så ger detta en bild av att de måste förändra sitt utseende för att lyckas nå framgång. Tyvärr är nog detta något som är sant, men som inte skulle behöva vara det. Fatta mig inte fel. Jag gillar ju Hollywoodfruar och Elena Belle och tycker naturligtvis att det är hennes eget val att förändra kroppen. Min fråga är bara vad det är för fel på en naturlig kropp utan några tillsatser? Jag förstår givetvis alla de som kanske ser, och anser sig se, ut på fel sätt. För dem kommer plastikkirurgi att vara något som ger dem bättre självförtroende. Jag tänker bara på människor som redan ser bra ut. Ja, som mig. Jag skulle aldrig sätta kniven i mig.

Andra väljer kläder som marknadsföring

Nu är det inte alla som går till plastikkirurgen, eller så gör de även detta. Det finns dock de kända personer som skapar sig en stil genom kläderna de väljer. Här kan du exempelvis se på Madonna och Rihanna, som har valt att bära Defend Paris. Detta har även skapat en hysteri efter detta numera mycket populära klädmärke. Även om de också har gjort ett och annat besök hos plastikkirurgen, så tycker jag att detta sätt att visa vem de är verkar vara ett mycket hälsosammare val. Ja, det är bara min uppfattning, men det är ju det som gäller på denna blogg, eller hur? Nu tycker ju även jag att dessa kläder är mycket tuffa och skapar en helt personlig bild av mig som person.