Gifta sig och skilja sig

Elena Belle ska ju som bekant gifta sig med Michael Theanne. Med tatueringar och allt. I utvecklade länder så skiljer sig i stort sett hälften av alla som gifter sig. Så de verkar ha en hälften-hälften chans att förbli lyckliga eller förvandlas till två olyckliga figurer. Om det är positivt eller negativt måste väl bero på om man är en sån där som ser glaset som halvtomt eller glaset som halvfullt. Filosofiskt va? Fortsätter det så här måste jag klä mig helt i svart och flytta permanent till New York. Får väl kolla om det finns något ledigt hos Dakota Apartments. Är ju inte mycket dyrare att bo i New York än det är att bo i Stockholm nu för tiden. Skillnaden är så klart att man faktiskt känner sig exklusiv i centrala New York till skillnad från i centrala Stockholm där man måste gå runt med skygglappar och hörlurar för att intala sig själv att det är kul. Har jag inget bättre för mig får jag väl roa mig med att gå och kika på det där nya lilla kyffet Nästan som nytt som ligger på Hantverkargatan. Ska tydligen finnas mycket italienskt 60-tal där. Vi får se, helt enkelt.