Synd om killen som måste städa

I går var jag tillsammans med min kille och det var ju naturligtvis en jättemysig dag. Han är ju bara så jävla underbar. Här tog han ut mig på en heldag på stan och bjöd naturligtvis på mat, innan det bar iväg ut i nattvimlet. Det vara tidigt på morgonen som vi kom hem helt uttömda på energi och lite småfulla båda två. Ja, sådär precis som det ska vara när man har varit ut och haft roligt. Förresten så träffade vi även ett gäng av hans vänner från Uppsala, som var på besök och festade för glatta livet. Jag, minns dock en kille som jag faktiskt tyckte lite sund om. Det vara min killes bästa kompis sedan skolan. Han hade helt enkelt blivit städkärring utan att ens byta arbete.

Ja, den stackars grabben var helt förstörd. Han hade i 4 år jobbat på samma firma som alltid har varit verksamma inom flytt transporter. Detta har han sagt tidigare att han trivs med, och han har faktiskt även byggt upp en bra fysik av allt bärande och lyftande som det innebär. För en månad sedan har de dock börjat erbjuda flyttstäd i Uppsala. Här måste då fortfarande alla hjälpa till, då de ännu inte hunnit skaffa speciell personal till detta. Nu fruktar han också att det går alldeles för bra, så att chefen inte kommer att vilja skaffa någon extra personal till detta. Ha, ha, det betyder ju att killen får städa resten av livet. Gissa om jag hade roligt och gjorde narr av honom.

Men killar kan ju städa utan problem

Nu när jag har vaknat upp tycker jag faktiskt att jag var ganska snäll mot honom i alla fall. Jag kikar ju bara på min kille och han kan ju städa. Här ser det snyggt ut när vi vaknade upp och drack morgonfika tillsammans. Det är ju faktiskt gammalmodigt att säga städkärring, då det idag handlar om jämställdhet på denna planet. Helt enkelt är det väl inget fel på att en kille städar, och inte behövde han klaga så mycket för det. Dock kan jag väl också förstå honom, då detta inte alls var det han var anställd för från början. Ja, han får väl göra som alla andra och gå till facket och klaga. Det är väl liksom ingen annan som kommer att hjälpa honom och tycka synd om honom. Ja, inte jag i alla fall.