Kategorier
Skönhetstips

Botox för reducering av rynkor

Har du redan fått goda resultat av botoxbehandling? Sedan många år finns möjligheten att minska den påverkan tid och ålder ger på vår ansiktshud. Att välja rätt klinik är oerhört viktigt.

Många av oss ogillar skarpt att beskåda den påverkan tiden åstadkommer i våra ansikten. Att få fina linjer som sedan fördjupas till rynkor är naturens gång. Vi behöver inte tycka om det även om det händer alla. Många tycker också att utseendet i och med rynkor rimmar väldigt illa med den mentala åldern. Det går att åtgärda.

Botox är en av flera metoder man kan använda för att hålla rynkorna borta från ansiktet. Behandlingen går faktiskt ut på att förlama just den lilla besvärliga nerv som kan hållas ansvarig för rynkor i ett specifikt område. Man injicerar ämnet och resultatet blir en slätare look på bara några dagar. Effekten sitter i under 3-12 månader och sedan måste behandlingen göras om.

Vad har du för krav på din skönhetsklinik?

Du vill troligen inte att en amatör, om än aldrig så glad, ska ge dig injektioner. Det är en bra inställning. Botox ska förskrivas av läkare och en seriös klinik behöver ha minst en ansvarig läkare som kan utföra detta. Det ska inte heller förskrivas eller injiceras utan att personalen och du pratat igenom saken och är överens om syfte och förväntningar.

Med andra ord ska du hitta rätt klinik för botox i Stockholm. En seriös verksamhet med välutbildad personal på alla positioner ger dig trygghet och bra kvalitet på behandlingen.