Kategorier
Skönhetstips

Så får du permanent vackra ögonbryn

Tack vare 3D-tatuering kan du få möjlighet till naturligt vackra ögonbryn dygnet runt. Det är en behandling med semi-permanent resultat som förstärker dina ögonbryn och dess skönhet.

Dina ögonbryn ska inte underskattas. Ögonbrynen är en viktig del av ansiktet när det kommer till att både skicka och läsa av människors signaler. Vi kan tala med våra ögonbryn. Vi kan flirta, uttrycka förvåning, glädje, sorg och ilska genom hur vi formerar ögonbrynen. För många människor finns det även en estetisk mening med ögonbrynen. Man kanske spenderar många timmar framför spegeln varje dag för att sminka till sig den perfekta looken. Men tack vare 3D-tatuering av ögonbryn i Stockholm kan du få en långsiktig lösning där dina ögonbryn ser vackra ut varje dag. Helt utan ansträngning. “Tatueringen” är av semi-permanent karaktär och innebär att du kan förändra din look till hur du själv önskar. Till exempel kan du jämna ut osymmetriska ögonbryn eller göra tunna ögonbryn bredare.

Skarpa linjer och tydliga färger

Att använda sig av 3D-tatueringar för att förändra sin ögonbrynslook har blivit mycket populärt de senaste åren. Behandlingen utförs av professionella behandlare i en klinik rustad för att klara av arbetet. Tekniken består av att man i överhuden sätter in mindre blad av pigment. Dessa blad består av 10-16 nålar som avger färgen som sedermera bildar dina ögonbryn. Man slipper spill som många erfar vid vanlig sminkning och linjerna blir både skarpa och tydliga. Detaljrikedomen är både A och O när det kommer till behandlingar i form av 3D-tatueringar.