Kategorier
Skönhetstips

Böj dina ögonfransar med lashlift

Ögonen sägs vara själens spegel och de spelar en väldigt stor roll i hur vi uppfattas av andra. Ögonkontakt är viktigt och genom att göra sitt yttersta för att se pigg och fräsch ut så ger man sig själv fördelar. Inte minst sett till det viktiga första intrycket.

För många så blir således ögonen ett viktigt fokusområde i samband med att man lägger sin makeup. Man använder mascara, man ser till att böja sina ögonfransar och att hålla efter ögonbrynen så att de blir symmetriska och välvårdade. Något som tar tid – och som dessutom inte är helt lätt att genomföra och lyckas med. Det finns emellertid idag spännande behandlingar att välja bland och en av de mest populära kallas för lashlift.

Lashlift har några tydliga fördelar och söker du efter den där snygga – för ögonen framhävande – böjen på dina ögonfransar så är det definitivt en behandling för dig. Den stora fördelen ligger i att resultatet blir både snyggt och långvarigt. Det handlar inte om en behandling man genomför inför en natt på stan och vars effekt försvunnit redan under morgonen.

Fördelar med lashlift

Lashlift ger en effekt som håller i sig under en tio-veckors period och som dessutom gör att dina ögonfransar både blir starkare och längre under tiden. Vilket innebär att om du besöker en klinik för lashlift på Kungsholmen i Stockholm så kommer den första behandlingen att bli bra – men nästkommande blir ännu mer effektfull.

Till protokollet ska även föras att den första behandlingen man gör kan komma att behöva kompletteras med ytterligare en: det är svårt att få till ett bra resultat direkt och ibland – beroende helt på ögonfransarnas längd, tjocklek och kvalitet – kan det krävas en liten komplettering för att få full effekt. Hemligheten ligger i att man använder Keratin som både vårdar och stärker ögonfransarna – det senare med närmare 40%. I samband med en behandling så kan man även välja att exempelvis färga sina ögonfransar för ytterligare effekt. Vill man ha ett hållbart, snyggt resultat och samtidigt få starkare, längre och tjockare ögonfransar så är det definitivt värt att testa denna, numera, populära behandling.

Att många kvinnor tröttnat på att exempelvis kleta och kladda i samband med färgning eller se att lim fastnar när man försöker använda förlängningar är ett faktum och allt detta slipper man genom lashlift.

Välj rätt klinik för lashlift

Det handlar om ett hantverk. Vi ska direkt säga att man kan använda internet och beställa hem ett kit för en egenbehandling i hemmet. Vilket fungerar för vissa – men som inte alls blir särskilt bra för andra. Det man bör tänka på är att en sämre behandling kan bli svår att korrigera sett till att ögonfransarna blir permanenta i det böjda läget.

Det gör att vi rekommenderar en mer professionell behandling och att du söker dig till en klinik. Unna dig professionalitet och se de 90-120 minuter som behandlingen tar som en möjlighet att slappna av, njuta och ladda dina batterier. Det handlar inte om några enorma summor då dessutom, som sagt, effekten av lashlift sitter i under en lång tid så finns egentligen ingenting att tveka på. Du är, helt enkelt, värd det. Eller hur?