Kategorier
Hår

Hårtransplantation med soligare förutsättningar

ka du gå igenom en hårtransplantation kan du lika gärna göra det i ett land med bättre väderförhållande än i Sverige. Åk till Turkiet och kombinera din nya kalufs med ljuvlig sol och värme.

Du har antagligen hört talas om folk som åker på semester till Turkiet. Sol, bad, exotisk mat och billig sprit är faktorer som lockar både ungdomar och vuxna till landet som tillhör både Europa och Asien. Det är inte sällan resedestinationen är Alanya, och resan är bokad med så kallad “all inclusive”. Vad som oftast ingår i en all inclusive-resa är transport, boende, mat och dryck. Troligtvis har du nog aldrig hört talas om att en hårtransplantation skulle ingå. Det finns nog inga sådana exempel heller. Men det förekommer faktiskt att människor åker till Turkiet just för att man har tröttnat på att vara skallig och saknar sin kalufs på huvudet.

Kombinera med strandbesök

Har du nu bestämt dig för att det får vara nog med en kal fläck längst upp på hjässan kan du lika gärna låta utföra din hårtransplantation i Turkiet. Varför inte liksom? Vädret är bättre i Turkiet än i Sverige. Det är soligare och varmare i både luft och hav. Du kan passa på att prova din nya kalufs på stranden. Ta ett dopp i medelhavet och skaka huvudet och håret som en hund som ruskar av sig vatten från pälsen. Du kan riktigt se ditt hår vaja i slowmotion på stranden precis som om du hade huvudrollen i Baywatch.