Kategorier
Skönhetstips

En slätare hy

Önskar du att du hade en annan form på ansiktet? Eller att huden skulle se yngre och slätare ut? Idag är det populärt, det används av både äldre och yngre. Självklart är det fillers man pratar om.

Man har snabbt hittat en större kompisgrupp i Göteborg, inte alls svårt att hitta människor med samma intressen. Med dem pratar ni om allt, ni testar saker tillsammans och lever livet. Att vilja testa en förändring är inte alls fel. Flera gånger dagligen, överallt i världen, använder man sig av fillers för att förändra till exempel sin näsa. Man lägger in fillern på önskvärt ställe för att uppnå det resultat man vill ha. Givetvis är det inget för vem som helst att göra. Man behöver gå till en klinik som har certifierad personal på fillers i Göteborg.

Hur ofta behövs det?

Det finns flera olika anledningar till varför man väljer att göra fillers. Större läppar, slätare hud, haka, panna, osv. Ofta lägger man till fillers någon vecka efter första gången, det är för att få ett färdigt resultat. Därför är det olika för alla, men mellan ca tre och arton månader kan man behöva fylla på. Det är inte farligt att lägga fillers, däremot kan man uppleva ett obehag just när nålen sticks in. Det är en liten nål som ska precis under huden. Efteråt kan man uppleva sig öm och få blåmärken runt det behandlade stället. Det är dock helt ofarligt och bör försvinna inom kort. Upplever man problem ska man alltid kontakta kliniken för hjälp och råd.