Kategorier
Skönhetstips

Ett piggare och fastare utseende

Vad hände egentligen med ditt ansikte? Du som alltid fått höra hur bra du ser ut, och så en dag ser det ut som att ditt ansikte smälter. Tyngdvikten och åldern tar ut sin rätt, helt enkelt.

Hur gick det egentligen till när du går från att känna dig ung och pigg, till att du nästan över en natt knappt känner igen din egen spegelbild? Du börjar göra ljudeffekter när du rör dig och hittar nya gråa hårstrån varje dag. Det är helt normalt att åldras, och konstigt vore det ju om du inte gjorde det. Men samtidigt ska du ju kunna känna dig snygg och trivas i ditt eget skinn. Gör du inte det så kanske du börjar fundera på att utföra en åtgärd så att du känner dig yngre och spänstigare igen.

Lyft utan kniv

Om du inte tycker att en sövning och ett fullt ansiktslyft är något för dig så finns det andra alternativ. Ett ansiktslyft med trådar kan ge dig precis det där som du önskar dig, även fast det är ett förhållandevis litet ingrepp. Man går helt enkelt in innanför huden och fäster trådar som gör att huden lyfts upp. Det kan vara precis det som behövs för att hela ditt ansikte ska lyftas och för att alla de djupare rynkorna ska försvinna. Eller den där hängande huden som du fått under kinderna på senare tid. Toppar du med en ny frisyr och ett leende så är det bara att vinna tillbaka världen.