Kategorier
Hår

Frisör Kungsholmen – låt ett proffs förändra dig

Dags för en utseendemässig förändring? Det finns många sätt att ändra stil genom – en uppdatering av garderoben eller en viktnedgång exempelvis – men få saker är lika effektiva som att besöka en frisör på Kungsholmen och låta denne sätta igång med sitt värv.

Att klippa sig, färga håret eller på något annat sätt påbörja resan mot ditt nya jag är att jämföra med att måla om i hemmet. För en relativt blygsam peng så skapas ett helt nytt uttryck. Hur vill du se ut? Genom att välja rätt frisör på Kungsholmen så kommer du att få en frisyr som ligger rätt i tiden, som känns modern och som passar både din ansiktsform och de önskemål du har. Nyckeln i detta ligger givetvis i att hitta just det – rätt frisör.

Hur hittar jag rätt frisör på Kungsholmen?

Det finns ett i det närmaste gigantiskt urval av frisörer i Stockholm och på Kungsholmen. Vissa är riktigt bra, andra är betydligt sämre – några är dyra och andra är väldigt billiga. Hur ska man kunna hitta rätt och vad ska man egentligen tänka på? Vi går igenom några viktiga punkter som kan leda dig till rätt frisör på Kungsholmen. Det finns vissa ledtrådar som kan skilja agnarna från vetet.

  • Modern touch. Man utbildar sig till frisör och får genom detta ett yrkesbevis. Men, som med allt annat: vi utvecklas. Tiden står aldrig stilla – det som var modernt igår kan vara hopplöst ute idag. En frisör med örat mot rälsen ser trenderna och utvecklar sig genom exempelvis regelbundna utbildningar. Det är något att aktivt söka efter.
  • Priset. Du får vad du betalar för. En extremt billig frisör på Kungsholmen kommer att ta genvägar. Om detta sedan innebär en sämre klippning eller ett användande av sämre produkter är osagt, men räkna med brister i något led. Genom att gå upp några kronor i pris så säkerställer du kvalitet.
  • Öppettider. Salonger som håller öppet exempelvis på helger och kvällar visar upp en viktig flexibilitet. Samma sak gäller för drop-in. Du ska känna att det finns plats för dig!

Läs mer om frisörer på denna sajt: frisörkungsholmen.se